top of page
zwarte achtergrond

Nieuws

Penningmeester

 

 

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk is een organisatie die jongeren van 10-18 jaar ondersteunt, begeleidt en verbindt tijdens de ontwikkeling van hun ideeën op het gebied van welzijn en cultuur. De stichting is in 1992 opgericht en exploiteert vanaf 1993 het jongerencentrum Blits in Hoevelaken en vanaf 2008 het jongerencentrum Chill-Out in Nijkerk.

 

Op dit moment zijn wij als bestuur van de stichting op zoek naar een penningmeester, (m/v.) met de volgende taken en verantwoordelijkheden.

  • Verantwoordelijk voor het gevoerde financiële beleid.

  • Verantwoordelijk voor de (financiële) administratie, subsidieverantwoording en de jaarstukken.

  • Het zorgen voor het goed functioneren van de stichting met behulp van de jaarplannen.

  • Het beheren van de liquiditeiten.

 

Inzet
Het is een onbetaalde functie met een tijdsinvestering van ca 2 uur per week. De tijdsbesteding bestaat in ieder geval uit vier bestuursvergaderingen per jaar en een regelmatig overleg met de administratief medewerkster.

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast en wil je direct reageren stuur je sollicitatie met CV dan naar Renger Walet, voorzitter Stichting Jeugd- en Jongerenwerk gemeente Nijkerk, e-mail: renger.walet@chello.nl

Voor meer informatie kunt je je wenden tot Renger Walet, 06-27741996 of onze penningmeester Eimert de Haan, 06-46076542. Algemene informatie over de vacature of de stichting is te vinden op www.jongerenwerknijkerk.nl.

rekenmachine
bottom of page